TARIFE BUSINESS – 2017

 •  

  Pentru că susţinem profesionalismul şi înţelegem nevoia de comunicare, am destinat un spaţiu important organizării de întâlniri şi evenimente, garantând facilităţile tehnice, precum şi confortul şi discreţia necesare desfăşurării în bune condiţii a acestora.

  Pentru organizarea conferintelor, receptiilor sau evenimentelor de profil, Hotel Perla *** pune la dispozitia clientilor sai trei sali de conferinte de diverse capacitati (20 de locuri, 60 de locuri, 170 de locuri) dotate cu lumina naturala si echipament corespunzator. Salile au in dotare urmatoarea aparatura de specialitate: ecran de proiectie, video-proiector, flip chart iar in caz de solicitare si sistem de sonorizare.


  Perioada

  01.01-15.06.2017

  16.09-24.12.2017

  Tarif

  Perioada

  16.06-15.07.2017

   

  Tarif

  Single

  145

  Single

  175

  Dubla

  180

  Dubla

  220

  Apartament

  220

  Apartament

  260

   

  Cazare , mic dejun bufet suedez , acces la 2 piscine interioare cu apa termala, acces la 1 bazin semiolimpic cu apa termala, acces la 1 bazin exterior cu apa termala, acces la 1 sauna turceasca (baia de aburi-hammam) si la 1 sauna finlandeza (uscata), acces la sala cu aparate de intretinere corporala, aqua gym zilnic. Camerele sunt prevazute toate cu : Aer conditionat si incalzire, TV ,Internet wireless Gratuit, Telefon cu linie nationala si internationala, Minibar, Radio cu ceas, baie cu cabina de dus, uscator de par, halate baie. Parcarea este supravegheata video, receptie functioneaza Non - stop, hotelul si centru de tratament dispun de lift, rampa pentru accesul persoanelor cu dizabilitati, spatiu de joaca copiii interior si exterior. In perioada 16 iunie – 15 septembrie sunt functionale si cele 3 tobogane impreuna cu piscina de 200 locuri.*Camerele duble matrimoniale/twin cu balcon sunt limitate ca si numar si se ofera in limita disponibilitatii.

  Important de stiut !

  • Copilul pana la varsta de 6 ani (exclusiv) cazat impreuna cu parintii fara pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun/ Pentru copiii peste 6 ani cazati impreuna cu parintii se ofera pat pliant suplimentar si se achita 40 lei.
  • Tarifele afisate sunt exprimate in „lei” , includ „Tva” si sunt valabile de duminica pana vineri pentru un numar minim de 10 persoane
  • La 20 de camere solicitate se ofera o camera sub forma de gratuitate
  • Intr-o camera sa pot caza maxim 2 adulti si un copil iar in apartament se pot caza maxim 3 persoane adulte sau 2 adulti si 2 copii.
  • In camera de hotel Fumatul este strict interzis!!!/ NU se accepta animale de companie !!!
   
 
Árak
Business
Speciális