Hidroterapie cu dus acval

1.Caldura – temperatura apei ajuta la dilatarea vaselor de sange, sporind fluxul de sange si imbunatatind circulatia. Acest lucru ajuta tesuturile obosite si lezate sa se vindece, pielea sa fie mai stralucitoare si imbunatateste digestia.

2.Miscarea apei – din cauza jeturilor care creeaza o forta ascensionala te simti mai liber si greutatea corpului iti se pare mai mica cand plutesti in apa calda si plina de bule.Acest tip de miscare ascensionala a apei reduce greutatea corpului cu aproape 90% si elibereaza tensiunea din muschi si din incheieturi. Efectul de reducere a greutatii ajuta foarte mult in cazul unor fracturi, rupturi de fibre musculare sau a unor entorse, reducand cu mai mult de jumatate din refacere totala.

3.Hidromasajul-Jeturile schimbatoare din cada spa iti ofera o gama larga de optiuni, de la masajul tesuturilor in adancime pana la masajul usor, relaxant. In timpul hidromasajului muschii ti se relaxeaza si presiunea asupra nervilor periferici este inlaturata. Hidromasajul imbunatateste circulatia si se combina cu efectul caldurii pentru a accentua puterea de vindecare a corpului. Prin imbunatatirea circulatiei si accelerarea arderii celulare hidromasajul ajuta foarte mult in curele de slabire.