Irl, drenaj si unde scurte

Terapia prin infrarosii IRL confort lampa cu infrarosu produs medical , 4 unghiuri diferite , putere 150 W .

Lampa cu infrasoru genereaza radiatii puternice care sunt conduse catre partea corpului care este supusa la tratament sub forma de lumina. Aceste raze de lumina au proprietatea de a patrunde pana la cele mai profunde straturi ale pielii. Radiatia este apoi convertita intr-o caldura puternica , extreme de eficienta la nivelul tesuturilor si al muschilor. Caldura astfel generata dilata vasele , stimuleaza circulatia sangelui , circulatia periferica si metabolismul. Se dilata de asemenea si porii pielii. De aceea , iradierea cu raza infrarosii este adecvata atat tratamentului cosmetic cat si celui tarapeutic. Stimularea metabolismului intareste sistemul intern de aparare al organismului si accelereaza procesul de vindecare. Caracteristici / Avantaje : Ajuta la tratamentul muschilor incordati , pasivi , crampelor, durerilor musculare si reumatice ; eficienta datorita lampii cu infrarosu de calitate superioara ; produs medical certificat; nu exista efecte secundare cunoscute ; fabricate in Germania ; poate fi asezata in 4 unghiuri diferite.

Ultrasunet- Tratamentul cu ultrasunet produce un micromasaj la nivelul tesuturilor, asigurand o penetrare in profunzime a substantelor antiinflamatoare sub forma de gel , in functie de doza poate sa faca o incalzire a tesuturilor tratate.Acest tratament de fizioterapie are effect decontracturant si de stimulare a circulatie sanguine.Imbunatatesc circulatia locala si metabolismul ,reduc durerile locale de tip ischemic , imbunatatesc capacitatea de regenerare tisulara si produc relaxare musculara. Este folosit cu succes in recuperarea medicala sportiva si reumatismala.

Limfa stim (drenaj limfatic) executat la aparat , este procedeul cu cele mai bune rezultate in reducerea edemelor de member. Drenajul limfatic se foloseste cu succes in recuperarea pentru edem de brat post-mastectomie. Insa un masaj de drenaj limfatic poate fi indicat cu succes si in cazul persoanelor care au probleme de circulatie sanguina, carora li se umfla picioarele dupa o zi de lucru, dupa mers prelungit sau dupa o perioada mai mare de stat in picioare. De asemenea in tratamentul post- traumatic , prevenirea varicelor, artroza, imbunatatirea trofica la nivelul dermal sindrom de tunel carpian lipoedem , angiopatie diabetica, guta ,convalescenta, ischemie arteriala periferica a membrelor inferioare , tenalgie , sindromul algodistrofic , regenerare.