Masaj

Masajul de relaxare reuseste sa amelioreze tensiunea, sa reduca durerea, sa stimuleze circulatia locala sangvina si sa asuplizeze tesuturile.

Masajul reflexogen ajuta la eliberarea stresului si a tensiunii, la imbunatatirea circulatiei si la o mai buna oxigenare a celulelor. Exista anumite corespondente intre organele interne si unele zone de la suprafata corpului. Altfel spus organele sau anumite functii fiziologice prezinta proiectii pe corp(puncte reflexe). Stimularea prin masaj reflex a acestor puncte aduce un beneficiu de neegalat comparabil cu alte metode.

Masajul anticelulitic se foloseste o tehnica speciala care urmareste mobilizarea profunda a tesutului  gras si stimularea circulatiei locale avand ca obiectiv consumul, ca sursa de energie primara, grasimilor mobilizate astfel. Stratul de tesut adipos se reduce in dimensiune.

Masajul tonifiant acest tip de masaj se aplica diferitelor segmente ale corpului: spate,coapse, fese, membre superioare, membre inferioare, etc. Are ca efect cresterea tonusului muscular, din zona pe care se aplica, imbunatatirea circulatiei sanguine regionale, buna oxigenare a fibrei musculare, refacerea masei musculare in cazul persoanelor imobilizate la pat. Masajut tonifiant, contribuie la refecerea starii de sanatate , genereaza forta musculara si imbunatateste functionarea articulatiilor si a coloanei vertebrale.