Thermo Spa

– hidroterapie uscata, concept unic in Romania – 30 de minute de hidroterapie uscata sunt echivalentul la 60 minute de masaj manual. Patul de hidroterapie uscata ofera un tratament al intregii zone dorsale sau numai unei regiuni, prin deplasarea undei de masaj formata din jeturi de apa calda. Tratamentul prin hidroterapie uscata este o alternativa excelenta pentru masajul manual.

– vinoterapie „cheia tineretii” – este cea mai recenta moda in materie de tratamente de infrumusetare. Vinul combate imbatranirea. Vinoterapia consta intr-o serie de tratamente care au la baza diferite tipuri de struguri, de musturi, de vinuri si uleiuri din samburi de struguri, care reduc circumferinta abdomenului, dau fermitate muschilor si pielii si tonifica sanii. Boabele de struguri contin polifeni si vitamine care combat imbatranirea si dau elasticitate pielii.

Vinoterapia sau terapia prin vin este considerata una dintre cele mai eficiente metode anticelulitice.

Care sunt beneficiile vinoterapiei? 

Sucul de struguri are rolul de a elimina toxinele si apa din tesuturi, de a arde grasimile si de a impiedica nodurii adiposi de sub piele.

–  In plus, datorita substantei din samburele de struguri, polifenol, terapia prin vin constituie o adevarata bariera impotriva radicalilor liberi si a ridurilor, protejaza fibrele de elastina si de colagen, intareste vasele de sange si mareste nivelul intracelular.

Cui este indicat tratamentul cu struguri?

Vinoterapia este utilizata dupa o sarcina atunci cand te simti balonata si atunci cand picioarele sunt grele umflate sau dureroase dar si tuturor persoanelor care vor sa slabeasca si sa se mentina tineri.

Efectele imediate ale terapiei prin vin sunt date de combinatia samburilor si a sucului de struguri cu alge, vitamine, carbohidrati, minerale plus oligoelementele: iod, magneziu, fier, zinc si selenium.

Tratamentul cu struguri NU este indicat femeilor insarcinate, persoanelor cu probleme cardiace grave, care sufera de epilepsie si spasmofilie si care au cancer sau alte boli generice.