Hotel Perla - 1 Mai

4
Bazine exterioare

6
Bazine interioare

3
Saune

13
Tipuri de tratamente de recuperare

2
Terase, restaurant și lobby bar

2
Sali de conferinta

1
Sala de fitness, teren de fotbal, centru wellness & spa

1
Stație de încărcare autovehicule electrice

Despre Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA


Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA se bucură de o amplasare privilegiată în stațiunea balneo-climaterică Băile 1 Mai. Este alegerea perfectă pentru relaxare și recuperare, atât pentru turiști cât și clienții business.


Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea, intre satele Rontău și Haieu. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice. Stațiunea se bucură de un climat de tip continental moderat de șes, temperatura medie anuală fiind de 10,5°C, iar cea din perioada estivală, de 21,3°C. Presiunea atmosferică medie este de 770 mm coloană de mercur.


Efectul benefic al apelor termale din stațiune a fost descoperit cu foarte mulți ani în urmă. Primele tratamente care se făceau erau cu nămolul extras de pe fundul albiei pârâului Peța și din jurul izvoarelor termale. Acesta era aplicat direct pe părțile dureroase ale corpului și așa s-a descoperit efectul de vindecare și ameliorare a bolilor reumatice.

Excelență

Hotelul oferă condiții de excepție pentru turiști și oamenii de afaceri. Experiența de peste 10 ani și expertiza ne conferă credibilitate și profesionalism. Echipa noastră se bazează pe 3 principii: flexibilitate, exigență, pasiune.

Calitate

Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA oferă o gamă variată de servicii, de o calitate ireproşabilă. Ne alegem cu atenție furnizorii și colaboratorii astfel încât să obținem cea mai buna calitate în tot ceea ce facem.

Eleganță

Echipa Complexului Hotelier Wellness & Spa PERLA are grijă să facă din șederea dumneavoastră o experiență de neuitat pe care veți dori să o repetați, de fiecare dată când veți avea ocazia. Personalul hotelului va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă putea bucura de stațiune și de hotel.

Căi de acces


București - Oradea pe E60 ( Brașov - Târgu-Mureș - Cluj-Napoca - Oradea ), E79 Craiova - Deva - Oradea, E671 Timișoara - Arad - Oradea și apoi Oradea - Băile 1 Mai pe E66

În Băile 1 Mai se poate ajunge pe calea ferată până la Oradea din București ( 650km ), Cluj-Napoca, Baia Mare sau orice altă direcție, iar din Oradea cu mijloace auto până în stațiune.

București - Oradea și curse externe speciale.

Ziua hotelieră


  • 1600

    Check-in

  • 1100

    Check-out

Mic dejun bufet suedez


  • 730 - 1000

Atractii

Oradea

Oradea este cel mai important oraș din regiunea Crișana, un important centru economic, social și cultural. Se află la 9 km de stațiunea Băile 1 Mai. Este un oraș conceput în stil baroc și are multe atracții turistice edificate: clădiri art nouveau cum sunt Bazilica Romano-Catolică, Palatul Baroc, Cetatea Oradiei în formă pentagonală, Biserica cu Lună ce are un ceas care indică cu exactitate fazele lunii și multe alte atracții.

Baile Felix

Stațiunea balneoclimaterică Băile Felix se află la 2 km de stațiunea Băile 1 Mai. Stațiunea este renumită pentru apa termală, tratamentele și programele de recuperare și pentru obiectivele turistice din zonă.

Betfia

Avenul Betfia este situat la 3 km de stațiunea Perla 1 Mai și este numit de localnici Craterul de la Betfia. Peștera are o adâncime de 86 metri și impresionează prin frumoasa arcadă de la intrare. În plus, adăpostește o impresionantă colonie de lilieci.

Servicii

Cum ne percep clienții

Totul a fost perfect: camera curata si calda, mancarea excelenta si servirea rapida si ireprosabila, gazdele primitoare, surprizele din partea casei s-au tinut lant. Petrecerea a fost super reusita, intr-un cuvant: perfect. Cu siguranta vom reveni.

Iuliana Lihet

Client fidel

Personalul de la restaurant a fost prompt și foarte amabil, felicitări bucătarilor! Mâncarea a fost foarte bună! Personalul de la recuperare deasemenea foarte profesioniști! Cu siguranță vom reveni!

Mihaela Dusa

Client fidel

Mii de mulţumiri întregii echipe, sunteţi minunaţi! Revenim curând cu drag!

Elekes Erzsébet

Client fidel

Vin în această locație de 10 ani, sunt mulțumită, personalul este atent și primitor, serviabil, iar fetele și băieții din baza de tratament sunt profesioniști. Recomand această locație pentru cine vrea odihnă, liniște și relaxare

Mariti Dobrota

Client fidel