Restaurant Perla

Într-o ambiantă caldă şi plăcută, distinsă şi relaxantă, restaurantul Complexului Hotelier Wellness & Spa PERLA vă invită să serviţi preparate culinare rafinate, de la specialităţi tradiţionale româneşti la preparate internaţionale, vinuri de colecţie, băuturi fine, deserturi savuroase. Cu o capacitate de 160 de locuri, retaurantul se află în incinta hotelului și se adresează atât persoanelor cazate cât și vizitatorilor ocazionali pentru o masă cu prietenii, o cină romantică sau o întâlnire de afaceri. Vă promitem o experiență culinară desăvârșită!

PROGRAM DE FUNCȚIONARE - 07.30-22.00

Terasa Perla

Terasa Complexului Hotelier Wellness & Spa PERLA se distinge printr-o ambianță intimă și preparate delicioase. Cu o capacitate de 80 de locuri, terasa oferă cadrul perfect pentru momente de relaxare alături de prieteni, familie sau parteneri de afaceri. Se pot savura preparatele restaurantului, meniuri ușoare, salate, înghețate, băuturi răcoritoare, băuturi și cocktailuri pregătite cu îndemânare de profesioniști.

Lobby Bar

Lobby Barul Complexului Hotelier Wellness & Spa PERLA este locul perfect unde să te răsfeți cu o cafea aromată. Aici vei găsi mereu o atmosferă calmă și personal amabil care să-ți transforme ziua într-una mult mai bună.