Carte de Oaspeti

 • "Intr-o lume in care predominca perfidul, inesteticul, exacerbarea si profanul exista, undeva, in statiunea Baile 1 Mai , o nestemata ce poarta numele reginei gamelor “ PERLA”. Cu certitudine pot afirma ca Hotel Perla trebuie sa-si atribuie ‘’MEA CULPA’’ in mediul inspirational al noi mele colectii ‘’BMENTAL’’. Nu credeam ca voi gasi in Romania o locatie care sa imi ofere un inalt grad de inspiratie penrtu noua mea colectie. ATI REUSIT SA SATISFACETI si cel mai ATIPIC client al dumneavoastra. – cu consideratie si respect designer ADRIAN IONEL HAIDUC 19.05.2011"

  ADRIAN IONEL HAIDUC

   
 • "Multumiri personalului Hotelului Perla pentru ospitalitatea si profesionalismul dovedit pe parcursul cantonamentului de 8 zile. Cu speranta ca ne vom revedea si pe viitor. – CS. SOMESUL OAR"

  CS. SOMESUL OAR

   
 • "Pentru ca e prima oara cand calc pe meleaguri ardelene, pot spune ca am ramas placut surprinsa ( de fapt trebuia sa ma astept)de primirea si serviciile oferite. Nu-mi ramane decat sa spun ca voi pleca cu amintiri frumoase . – Fam. Tulcea"

   
 • "Va multumesc, toate serviciile oferite au fost de calitate ireprosabila, baza de tratament moderna, personal calificat si amabil."

  Sangeorzan

   
 • "Am descoperit locatia intimplator in anul 2009. Cautam pe ultima suta de metri un loc unde am putea sa ne petrecem un concediu si sa ne simtim bine. Am gasit Hotel Perla sau mai bine zis "raiul pe pamint".Nu glumesc cind spun asta pentruca aici ne-am relaxat si simtit extraordinar de bine . Intreg personalul a fost primitor iar conditiile oferite sunt ca in occident.Am gasit locul unde ai tot ce iti trebuie ca sa te poti relaxa.Aici gasesti si marea si muntele si apele termale.Iar mincarea este nemaipomenita.Si inca ceva , sarbatorile de iarna le-am petrecut tot aici insa am ramas fara cuvinte nu pot sa va spun cit de placute au fost zilele craciunului , revelionului si inca o saptamina dupa aceiea.Am petrecut cele mai frumoase sarbatori de iarna, nu ne asteptam sa fie atit de placut. De atunci am revenit cu drag si placere in acest hotel ori de cite ori am avut ocazia .Multumim din suflet pentru tot , felicitari conducerii si personalului.Multumim Vivian."

  FAM. KELLER din Iasi

   
 • "Am fost de cateva ori la Perla, primiti de fiecare data cu multa caldura, amabilitate. E un loc unde mergem cu placere fiind siguri ca vom veni multumiti, odihniti de acolo. Felicitari tuturor."

  ioana si silviu pop

   
 • "Un hotel, frumos si confortabil, personal dedicat, un manager atent la detalii si la necesitatile si dorintele celor din jur. Felicitari. Am fost de cateva ori, nu ne-au dezamagit, vom reveni cu placere sper foarte curand."

  Ioana si Silviu Pop

   
 • "06.11.2010
  Va multumim pentru ospitalitatea si servirea ireprosabila de care am beneficiat de-a lungul a sase zile de neuitat.
  Multa sanatate si foarte multa bafta in timpurile viitoare.
  Fam. Ilies - Bacau"

   
 • "10 octobre 2010
  Trés heureux de ce charmant accueil a Perla. Nous avons passé de merveilleux moments de vacances, pleins de joies dans ces endroits.
  En vous remerciant, nous souhaitons beaucoup de bonheur a tous ceux qui nous ont accuillis avec tant de chaleur au coeur.
  Prof. Violette Cheulas
  Nemes Gizella"

   
 • "Multumim conducerii si intreg personalului “Hotel Perla”, am petrecut un concediu deosebit, relaxare si incantare in acelasi timp, aveti pisacina foarte curata, aparatura deosebita, mancare foarte buna, diversificata, personal atent, civilizat. Sa o tineti tot asa. Un client multumit mai aduce cel putin 5 – 6 clienti.
  Cu multumiri,"

  Adi, Dana, Delia Pop Camera 124, 18.09.2010

   
 

<123>

Spuneti-ne impresia Dumneavoastra

Adaugare impresie