Impachetari cu ciocolata

Impachetari cu ciocolata. Pe langa faptul ca au un miros deosebit de frumos aceste impachetari ajuta la eliminarea aspectului de coaja de portocala si la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii. Rezultatele sunt vizibile dupa 2-3 sedinte intensiv, pielea schimbandu-si radical aspectul.

Impachetarile anticelulitice cu ciocolata sunt impachetari autotermice cu cacao si guarana cu efect relaxant, antioxidant, remodelant si anticelulitic.

Rezultate

– scadere in centimeri, aprox 4-6 cm in circumferintadupa un tratament si reducerea de pana la 30% a celulitei vizibile

– elimina surplusul de apa retinut in corp;

– detoxifica celulele si imbunatatesc circulatia sanguina;

Recomandari:

-persoane cu retentie de apa

-cu exces de pana la 5-7 kg de greutatea normala

-este ideal in combinatie cu masajul anticelulitic

Impachetari cu parafango sunt ideale pentru eliminarea celuliptei, tratarea vergeturilor, tonifierea pielii si intretinerea greutaii corporale. Impachetarile cu parafango actioneaza asupra drenajului limfatic, asupra celulitei si au efect lipoliptic, activeaza circulatia sangvina, detoxifiaza, exfoliaza, hidrateaza pielea, reduc vergeturile si retentia de apa.Tratamentul este recomandat persoanelor care sunt ponderale, au depuneri excesive de grasime, au vergeturi vizibile, au picioarele groase/umflate sau sufera de reumatism sau de artrita.

Tratamentul de impachetari parafango detoxifica, exfoliaza, hraneste si relaxeaza pielea. Dupa eliminarea toxinelor din piele aceasta ramane cu un aspect moale si catifelat.

Substantele continute in parafina stimuleaza activitatea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, contribuind la catifelarea si imbogatirea acesteia. Pe langa aceste calitati regenerative si energizante, parafina diminueaza tesutul adipos si reduce celulita. Rezultatele obtinute sunt spectaculoase, la fiecare sedinta pierzandu-se 2 pana la 5 cm din tesutul adipos.

Prin impachetare cu parafango coapsele, gambele, talia, bratele, abdomenul, fesele pot fi subtiate vazand cu ochii. Se reduce celulita, pielea devine mai stransa si mai ferma, mai neteda si catifelata. Se elimina efectul de portocala al celulitei. De asemenea, pierderea in kilograme dupa un tratament de 10 sedinte cu parafango va fi de 4-6 kg, din care grasime minim 2 kg, restul fiind apa si toxine.

Impachetarile cu parafango reprezinta un tratament complex de slabit, de hranire si curatare a pielii si de detoxifiere a organismului.

Beneficiile impachetarilor cu parafango sunt multiple:

–distrug celulita

–detoxifiaza si tonifica zonele afectate

–ajuta la pierderea in centrimetri

–reduc retentia de apa

–reduc vergeturile

–amelioreaza eventualele dureri de articulatii(nu trebuie sa uitam, parafango se utilizeaza si in scopuri medicale pentru tratarea durerilor de reumatism si artrita)

–activeaza circulatia sangvina

–catifeleaza pielea